Itt a fánk szezon!:) Mi is neki álltunk a szalagos fánknak. De nem álltunk meg a sütésnél, kicsit felturboztuk a fánkokat. Csokiba mártottuk és minden féle színes szépséggel díszítgettük őket. Biztos tudjátok, hogy a fánk az egyik legkényesebb kelt tészta. Egyik legfontosabb, hogy minden hozzávaló, a gyúródeszka, sőt még a konyharuha is LANGYOS, szoba-hőmérsékletű legyen…. Tovább »
Szalagos fánk
Itt a fánk szezon!:) Mi is neki álltunk a szalagos fánknak. De nem álltunk meg a sütésnél, kicsit felturboztuk a fánkokat. Csokiba mártottuk és minden féle színes szépséggel díszítgettük őket. Biztos tudjátok, hogy a fánk az egyik legkényesebb kelt tészta. Egyik legfontosabb, hogy minden hozzávaló, a gyúródeszka, sőt még a konyharuha is LANGYOS, szoba-hőmérsékletű legyen…. Tovább »
Itt van a farsang szezon, ilyenkor mindenki fánkot csinál:) Mi is belehúztunk és sok színes fánkot készítettük. Kicsit bonyolult az elkészítése, nagyon kell vigyázni, nehogy megfázzanak a fánkok, de minden ráfordított percet megér szerintem:) Elkészítése: Fánk készítése során fontos, hogy minden hozzávaló, még a gyúródeszka és a konyharuha is langyos, szobahőmérsékletű legyen. 2 dl langyos…